Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'eau minérale
- 270 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel, et 1 pincée
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf, et 1 œuf battu pour la finition
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum (volitelně)
- 130 g de beurre de tourage
- 75 g de raisins secs sultanines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1620 kJ / 387 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche feuilletée tressée
17 Std. 45 Min
Croissants au beurre
16h 15min
Kkwabaegi beignets torsadés
4h 10min
Brioche italienne
3h 15min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Brioche tressée
14h 40min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Pâte à pizza italienne
2hod. 5min
Baguette tradition
15h 25min
Praliné
30 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min