
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'eau minérale
- 270 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 100 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel et 1 pincée
- 60 g de sucre en poudre
- 10 g d'œuf et 1 œuf battu pour la finition
- ½ gousse de vanille fendue et grattée
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de rhum (volitelně)
- 130 g de beurre de tourage
- 75 g de raisins secs sultanines
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 387 kcal / 1620 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 50 g
Alternativní recepty
Baguette viennoise
2hod. 30min
Pâte à pizza italienne
2hod. 5min
Pain de mie moelleux
4hod. 15min
Coupe des îles
10hod. 30min
Baguette en épis au sésame
15hod. 45min
Brioche extra crémeuse
2hod. 15min
Briochettes parisiennes
4hod. 5min
Petits pains au lait
1hod. 45min
Petits pains au lait et sucre perlé
3hod. 25min
Baguette tradition
15hod. 25min
Brioche butchy à partager
3hod. 50min
Brioche Nanterre
4hod. 15min