
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pico de Gallo
- 9 oz ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered
- 1 fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional
- 2 oz red onion
- 1 tbsp lime juice
- ½ tsp salt
Cashew Cream
- 3 ½ oz raw cashews
- 3 ½ oz pine nuts
- 5 oz water
- 2 oz lemon juice
- 1 - 2 pinches salt to taste
Guacamole
- 2 avocados flesh only
- 1 - 2 tsp lime juice
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
Assembly
- 5 oz grated vegan cheese
- 14 oz refried beans canned
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
- fresh cilantro leaves to garnish
- tortilla chips to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 269.9 kcal / 1129.4 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 21.5 g
- Sacharidy
- 17.1 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 412.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6hod. 45min
Arnold Palmer Lemonade
20min
Sticky Sesame Chicken
40min
Chicken Pad Thai
45min
Strawberry Vinaigrette
5min
Turkey Taco Bowl
1hod.
Beef Barbacoa
2hod.
Chinese Chicken Salad Dressing
10min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Keto Cranberry Sauce
20min
Creole Style Jambalaya
1hod. 10min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min