Zařízení & příslušenství
Layered Mexican Dip
Příprava 15min.
Celkový 25min.
10 portions
Suroviny
Pico de Gallo
-
ripe tomatoes (approx. 2-3 tomatoes), deseeded and quartered9 oz
-
fresh jalapeño chili stem removed, seeds optional1
-
red onion2 oz
-
lime juice1 tbsp
-
salt½ tsp
Cashew Cream
-
raw cashews3 ½ oz
-
pine nuts3 ½ oz
-
water5 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt to taste1 - 2 pinches
Guacamole
-
avocados flesh only2
-
lime juice1 - 2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Assembly
-
grated vegan cheese5 oz
-
refried beans canned14 oz
-
iceberg lettuce head, thinly sliced½
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
tortilla chips to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
412.5 mg
Protein
7 g
Kalorie
1129.4 kJ /
269.9 kcal
Tuk
21.5 g
Vláknina
6.2 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
17.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Perfect for Dipping
13 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Guacamole
5 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Lemon Caper Potato Salad
1 h
Refried Beans
4 h 10 min
Fish Tacos
45 min
Chopped Asian Salad
20 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Italian Salad Dressing
5 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Cantina Salsa
5 min