Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)

Muffin di pane al mais e formaggio (senza glutine)

4.0 4 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
12 pezzi

Suroviny

  • di pomodori secchi in pezzi
    20 g
  • di Cheddar in pezzi
    100 g
  • di burro in pezzi
    120 g
  • di olio di semi di girasole
    30 g
  • di miele
    20 g
  • uovo
    1
  • di latte
    220 g
  • di farina senza glutine
    120 g
  • di amido di mais (maizena)
    120 g
  • di bicarbonato di sodio
    ½ cucchiaino
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 229.4 kcal / 959.8 kJ
Protein 5.3 g
Tuk 15.2 g
Sacharidy 19.9 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sodík 254 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...