Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola

Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola

4.1 56 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
10 pezzi

Suroviny

Biscotti al pecorino
  • 50 g di pecorino Romano a pezzi
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 45 g di burro
  • 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
  • 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 40 g di salmone affumicato a listarelle
  • 20 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • finocchietto selvatico a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 0.2 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 369 kJ / 88.2 kcal
Tuk 5.4 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...