Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Tartufini salati
3h
Biscottini salati al basilico e mandorle
1 Std.
Baci di dama salati al formaggio
1 Std.
Tagliata di frutta fresca con salsa limone e miele (TM6)
15 min
Bicchierini tricolore
3 Std. 30 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Canestrelli salati con mousse al prosciutto
1 Std. 30 Min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 Std. 30 Min
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1 Std.
Flan al cavolo viola
55min
Mousse di Gorgonzola e datteri
20 min