Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Tartufini salati
3h
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Bicchierini capresi
30 min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 godz.
Canapè di anguria con feta e noci
20 min
Cestini al formaggio con salsa al peperoncino e confettura di lamponi
2h 15 min
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30 min
Tartare di branzino con coulis ai frutti di bosco
30 min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Bignè con crema di asparagi
1h 30 min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min