Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biscotti al pecorino
- 50 g di pecorino Romano a pezzi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 45 g di burro
- 65 g di farina tipo 00
Mousse alla barbabietola
- 100 g di barbabietole rosse cotte a pezzi
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di salmone affumicato a listarelle
- 20 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- finocchietto selvatico, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 369 kJ / 88.2 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 5.4 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 0.2 mg
Alternativní recepty
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30 min
Sformatini di finocchi
1h 30 min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5h
Mousse di salmone e patate
1 Std.
Tartufini salati
3h
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30 min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Flan al salmone affumicato
45 Min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min