
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 439 kcal / 1836.8 kJ
- Protein
- 30.7 g
- Tuk
- 10.1 g
- Sacharidy
- 60 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Sodík
- 100.3 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3hod.
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2hod. 20min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4hod. 30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Gnocchi zucca e salmone
1hod. 5min
Crema di castagne con finferli e speck
50min
Brownies ai fagioli neri
25hod. 20min
Ravioli di barbabietola (vegan)
2hod.
Tagliatelle al cacao con zola e noci
1hod. 10min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5hod. 30min
Pizza di cavolfiore
1hod. 30min
Besciamella (vegan)
15min