Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 100.3 mg
Alternativní recepty
Burger (vegan) (senza glutine)
4h 30min
Gnocchi di due colori (senza glutine e senza uova)
1 Std. 35 Min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1 Std.
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35 Min
Cosmopolitan
10 Min
Polpette di ceci con maionese al curry (Bimby Friend)
30 Min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1 Std.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Tagliatelle di zucca con salsiccia, Gorgonzola e noci
Žádné hodnocení
Farina di riso (senza glutine)
10 Min
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min