Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 100.3 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di zucca al Taleggio
1sa 10 dk
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1 Std. 30 Min
Brownies ai fagioli neri
25h 20min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1h
Timballini di orzo al radicchio con gamberoni e verdure (Bimby Friend)
40min
Miscela di farina al cacao e frutta secca
10min
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
40min
Yogurt al té matcha con granola
40min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1 Std. 30 Min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3sa 15 dk
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4 Std. 40 Min
Black burger
5h