Gnocchi di riso venere con ragù di mormora

Gnocchi di riso venere con ragù di mormora

4.4 7 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod. 30min
3 porzioni

Suroviny

Gnocchi di riso
  • di acqua
    200 g
  • di farina di riso venere
    100 g
  • di farina tipo 1
    100 g
Ragù di mormora
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di acqua
    10 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
    400 g
  • di sale
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 439 kcal / 1836.8 kJ
Protein 30.7 g
Tuk 10.1 g
Sacharidy 60 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 1.8 g
Sodík 100.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...