Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 200 - 600 g kalarepy, obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 113 kJ / 27 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 23.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 Min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min