Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)

Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)

4.0 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
200 g

Suroviny

  • 500 g wody
  • 200 - 600 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 23.3 mg
Protein 1.7 g
Kalorie 113 kJ / 27 kcal
Tuk 0.1 g
Vláknina 3.6 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...