
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g wody
- 200 - 400 g selera naciowego bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 20 kcal / 84 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 125 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1hod. 10min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55min
Gotowanie na parze śliwek (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
15min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min