Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cepe galbene, tăiate în jumătăți
- 1 cățel de usturoi
- 20 g ulei vegetal
- ½ linguriță piper negru măcinat, plus pentru asezonare
- 1 linguriță sare, plus pentru asezonare
- 800 g carne de porc fără os, medalioane (3 cm grosime)
- 150 g coniac
- 2 lingurițe piper verde, murat, scurs
- 600 g apă
- 2 lingurițe concentrat pastă la alegere
- 200 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 linguriță boia de ardei, dulce
- 35 g amidon de porumb
- 5 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 250 g ciuperci champignon, proaspete
- 1 legătură cepșoară, feliată fin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 2081.7 kJ / 495.7 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 914.4 mg
Alternativní recepty
Supă chinezească cu tăiței cu ou și ciuperci asortate
35 min
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55 min
Nuci caju cu curry, prăjite
30 min
Pui cu busuioc cu sos de curry și nucă de cocos
Žádné hodnocení
Chiflă Brunch Scandinav
Žádné hodnocení
Supă de pui Pho, gătită lent
5h 20min
Tocană de legume tex-mex
1 Std. 15 Min
Sparanghel sous-vide cu ouă poșate
1 Std. 20 Min
Cafea siciliană cu gheață
4h 10min
Supă de pui cu tăiței
1 Std. 35 Min
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1h 45 min
Sos bearnez
15 Min