姜丝猪肉

姜丝猪肉

4.6 5 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 新鲜姜 切丝
    60 克
  • 麻油
    50 克
  • 猪梅肉 切成薄片
    300 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 10 克
  • 1 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 763 mg
Protein 20 g
Kalorie 1035 kJ / 247 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...