Zařízení & příslušenství
青木瓜鱼汤
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 15min.
5 人份
Suroviny
-
鱼骨 马友鱼,切块 (4公分)250 克
-
食油 涂抹用2 汤匙
-
老姜片10 克
-
红枣 去核30 克
-
枸杞15 克
-
大豆25 克
-
青木瓜果肉 切块 (4公分)400 克
-
水1300 克
-
小干贝 (volitelně)10 克
-
盐 ,适量调味½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
258 mg
Protein
1 g
Kalorie
436 kJ /
104 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
滋补月子餐
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní