青木瓜鱼汤

青木瓜鱼汤

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 15min.
5 人份

Suroviny

  • 鱼骨 马友鱼,切块 (4公分)
    250 克
  • 食油 涂抹用
    2 汤匙
  • 老姜片
    10 克
  • 红枣 去核
    30 克
  • 枸杞
    15 克
  • 大豆
    25 克
  • 青木瓜果肉 切块 (4公分)
    400 克
  • 1300 克
  • 小干贝 (volitelně)
    10 克
  • ,适量调味
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 258 mg
Protein 1 g
Kalorie 436 kJ / 104 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...