Risotto zafferano e speck

Risotto zafferano e speck

4.7 298 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 70 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
  • 1 bustina di zafferano
  • 20 g di burro
  • sale q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 509.2 mg
Protein 19.1 g
Kalorie 2227.5 kJ / 532.5 kcal
Tuk 22.6 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 67.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...