Risotto zafferano e speck
TM6 TM5

Risotto zafferano e speck

4.7 (191 hodnocení)

Suroviny

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 70 g di vino bianco secco
  • 750 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
  • 1 bustina di zafferano
  • 20 g di burro
  • sale q.b.

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2227.5 kJ / 532.5 kcal
Protein
19.1 g
Sacharidy
67.7 g
Tuk
22.6 g
Nasycený tuk
7 g
Vláknina
1.1 g
Sodík
509.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty