Risotto zafferano e speck

Risotto zafferano e speck

4.7 252 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di speck Alto Adige IGP a listarelle
    100 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco secco
    70 g
  • di acqua calda (non bollente)
    750 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino colmo
  • di zafferano
    1 bustina
  • di burro
    20 g
  • sale q.b.

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 532.5 kcal / 2227.5 kJ
Protein 19.1 g
Tuk 22.6 g
Sacharidy 67.7 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 7 g
Sodík 509.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...