Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 320 g di riso Carnaroli
- 70 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua calda (non bollente)
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
- 1 bustina di zafferano
- 20 g di burro
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2227.5 kJ / 532.5 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 22.6 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 509.2 mg
Alternativní recepty
Risotto mascarpone e pepe rosa
35 Min
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Risotto alla carbonara
2h
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25 min
Risotto alla milanese
30min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 min
Risotto alla zucca
30min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto zucca e salsiccia
40min