Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
- 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
- 850 - 900 g di acqua
- 12 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1888.7 kJ / 451.5 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 115.8 mg
Alternativní recepty
Risotto carciofi e speck
40min
Purè di patate (TM6)
1h
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40min
Vellutata di patate e zucca
50min
Risotto zucchine e pancetta
35min
Risotto alla zucca
35min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Risotto zafferano e speck
35min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35min
Risotto ricotta e spinaci
30min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Risotto zucca e salsiccia
40min