Risotto alla zucca

Risotto alla zucca

2.9 134 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 porzioni

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
  • 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
  • 850 - 900 g di acqua
  • 12 g di dado per brodo vegetale
  • 50 g di burro a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 115.8 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 1888.7 kJ / 451.5 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 67 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...