Risotto alla zucca

Risotto alla zucca

2.9 110 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
6 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    100 g
  • di scalogno a metà
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
    480 g
  • di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
    350 g
  • di acqua
    850 - 900 g
  • di dado per brodo vegetale
    12 g
  • di burro a pezzi
    50 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 451.5 kcal / 1888.7 kJ
Protein 11.8 g
Tuk 17 g
Sacharidy 67 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 8 g
Sodík 115.8 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...