Risotto alla zucca
TM6 TM5

Risotto alla zucca

3.0 (92 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
  • 350 g di polpa di zucca a dadini (0,5 cm circa)
  • 850 - 900 g di acqua
  • 12 g di dado per brodo vegetale
  • 50 g di burro a pezzi

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1888.7 kJ / 451.5 kcal
Protein
11.8 g
Sacharidy
67 g
Tuk
17 g
Nasycený tuk
8 g
Vláknina
0.9 g
Sodík
115.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty