Risotto zucca e salsiccia

Risotto zucca e salsiccia

4.6 657 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 porzioni

Suroviny

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di cipolla in quarti
  • 180 g di zucca la polpa a dadini (2 cm)
  • 100 g di salsiccia spellata e a pezzi (1-2 cm)
  • 160 g di riso per risotto (Carnaroli 17 minuti circa)
  • 350 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro
  • 2 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1111.3 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 2845 kJ / 680 kcal
Tuk 39.1 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 15.5 g
Sacharidy 68.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...