Risotto zucca e salsiccia

Risotto zucca e salsiccia

4.6 588 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
2 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolla in quarti
    30 g
  • di zucca la polpa a dadini (2 cm)
    180 g
  • di salsiccia spellata e a pezzi (1-2 cm)
    100 g
  • di riso per risotto (Carnaroli 17 minuti circa)
    160 g
  • di acqua
    350 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • di burro
    30 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    2 cucchiai

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 680 kcal / 2845 kJ
Protein 17.7 g
Tuk 39.1 g
Sacharidy 68.8 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 15.5 g
Sodík 1111.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...