
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette
- 8 - 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 600 g di carne trita mista
- 3 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di pane bianco in cassetta ammollato in 50 g di latte (vedere varianti)
- olio extravergine di oliva
Salsa pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 297 kcal / 1243 kJ
- Protein
- 29.2 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 10.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35min
Riso cantonese (TM6)
40min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Piselli al prosciutto
25min
Patate lesse
40min
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min
Polpette alla calabrese
50min
Polpettone classico (TM6)
1h 15min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1h 20min
Spezzatino di carne con polenta
4h
Ragù di salsiccia
1h 15min