猪脚花菇焖鲍鱼

猪脚花菇焖鲍鱼

4.0 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 猪蹄 切约5x5厘米
    700 克
  • 花菇
    6 个
  • 切片
    10 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 25 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    2 片
  • 白砂糖
    30
  • 生抽
    35
  • 老抽
    20
  • 蚝油
    30
  • 550
  • 料酒
    50
  • 小鲍鱼 去壳取肉,洗净
    6 颗

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1388.8 mg
Protein 28 g
Kalorie 2200.8 kJ / 526.5 kcal
Tuk 37.2 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 9.5 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...