Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 克 去皮五花肉 ,切片
- 15 克 油
- 2 根 葱 ,切段
- 2 片 姜
- 2 瓣 蒜头
- 1 根 干辣椒 ,切段
- 2 条 鲳鱼 ,总重约400克,将每条鱼切成3段(5-6厘米宽)
- 40 克 料酒
- 25 克 生抽
- 10 克 蚝油
- 150 克 水
- 5 克 糖 ,依个人口味调整
- 1 小撮 白胡椒粉
- 150 克 年糕 ,条状
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2424.5 kJ / 580 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 53.1 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 1444.8 mg