Zařízení & příslušenství
家烧鲳鱼
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
去皮五花肉 切片60 克
-
油15 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
蒜头2 瓣
-
干辣椒 切段1 根
-
鲳鱼 总重约400克,将每条鱼切成3段(5-6厘米宽)2 条
-
料酒40 克
-
生抽25 克
-
蚝油10 克
-
水150 克
-
糖 依个人口味调整5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
年糕 条状150 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1444.8 mg
Protein
31 g
Kalorie
2424.5 kJ /
580 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
7.2 g
Sacharidy
53.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手海鲜料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína