Zařízení & příslušenství
青椒肉丝浇头
Příprava 20min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
蛋清15 克
-
猪里脊肉 切0.5×5厘米的细丝180 克
-
盐 (约1克)¼ 茶匙
-
糖2 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
麻油 (约3克)1 茶匙
-
料酒 (约5克)1 茶匙
-
油40 克
-
姜 切丝1 片
-
青椒 切0.5×5厘米的细丝220 克
-
水5 克
-
盐 (约3克)½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1759 mg
Protein
20.2 g
Kalorie
2161 kJ /
516.5 kcal
Tuk
39.9 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
19.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常盖浇饭
10 recepty/-ů
Čína
Čína