Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 克 蛋清
- 180 克 猪里脊肉 ,切0.5×5厘米的细丝
- ¼ 茶匙 盐 (约1克)
- 2 小撮 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 麻油 (约3克)
- 1 茶匙 料酒 (约5克)
- 40 克 油
- 1 片 姜 ,切丝
- 220 克 青椒 ,切0.5×5厘米的细丝
- 5 克 水
- ½ 茶匙 盐 (约3克)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2161 kJ / 516.5 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1759 mg