Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g kminku
- 30 g nasion kopru włoskiego, suszonych
- 25 g ziaren anyżu
- 10 g nasion kolendry
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1397 kJ / 333.9 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 15.2 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 34.1 g
- Sodík
- 35.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chleb pszenno-żytni na zakwasie (bez drożdży)
16sa 45 dk
Ciabatty na zakwasie
17 Std.
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14 Std. 30 Min
Chleb na zakwasie z przyprawami
16h 30min
Rustykalna przyprawa do chleba
5min
Chleb drwala
24h 30 min
Chleb pszenny na zakwasie
15 godz.
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14 Std. 50 Min
Ziołowa przyprawa do chleba
5min
Prosty chleb mieszany
3u. 40min
Chleb na maślance i zakwasie
18h
Zakwas pszenno-jabłkowy
48h 20min