Ocet jabłkowy z porzeczkami

Ocet jabłkowy z porzeczkami

3.8 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
1000 g

Suroviny

  • 600 g czerwonych porzeczek, świeżych lub mrożonych, uprzednio rozmrożonych, bez szypułek
  • 250 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 300 g cukru
  • 1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżki cukru wanilinowego
  • 400 g octu jabłkowego 5%

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 15 g

Sodík 0.4 mg
Protein 0 g
Kalorie 193.1 kJ / 46.2 kcal
Tuk 0 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 11.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...