Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 28 oz boneless beef chuck roast, cut into pieces (2 in.)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 - 3 garlic cloves, halved
- 1 oz olive oil
- 7 oz yellow onions, cut into wedges (1 in.)
- 5 sprigs fresh thyme (volitelně)
- 24 oz beef stock
- 1 oz lemon juice
- 10 oz baby gold potatoes, cut in half
- 6 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 1 - 2 tsp soy sauce, light
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 603.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50 min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Shredded Beef in Brown Ale
10h 20 min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 Std. 50 Min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50 min
Steaks with Mushroom Risotto
40 min