Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

4.2 342 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 portions

Suroviny

  • 4 blancs de poulet
  • 1 c. à café de quatre-épices et 1 pincée
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 400 g d'eau bouillante
  • 250 g de pommes de terre farineuses en dés d'1 cm
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g de courge butternut en dés d'1 cm
  • 40 g de gorgonzola émietté
  • 50 g de cerneaux de noix de Grenoble

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 37 g
Kalorie 1698 kJ / 406 kcal
Tuk 20 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...