Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 150 g d'oignons, coupés en deux (2 oignons env.)
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 160 g de riz spécial risotto
- 1 cube de bouillon de volaille
- 500 g d'eau
- 150 g de coulis de tomates nature
- 1 c. à café bombée de basilic frais, ciselé
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1023.9 kJ / 244.7 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 261.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au pesto, tomates cerise et basilic
35min
Salade de crispy potatoes
1h 6min
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30 min
Risotto aux champignons
30 min
Riz cantonais
30 min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 Min
Cookies américains
50min
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1h 10 min
Keftas au four
1 Std. 20 Min
Carottes Vichy
35min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Minitiramisus aux speculoos
3 godz. 20 min