Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 gramů čerstvé petržele, jen lístků
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 - 2 špetky soli
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 200 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 6372 kJ / 1523 kcal / 6372 kJ / 1523 kcal
- Protein
- 2.8 g / 2.8 g
- Sacharidy
- 2.5 g / 2.5 g
- Tuk
- 167 g / 167 g
- Vláknina
- 1.5 g / 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Směs koření harissa
5 min
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24h 20min
Velikonoční králičí paštika
1 Std. 25 Min
Frankfurtské bylinkové pesto
10 min
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45 min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5 min
Sůl z jehličí
5 min
Pomerančový dresink s kari
5 min
Paštika z kachních jater
45 min
Bazalkové pesto
10 min