Kompatibilní verze
Celozrnné bulky se zeleninovými tyčinkami a dipem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Celozrnné bulky
- 50 gramů vlašských ořechů, loupaných
- 350 gramů vody
-
20
gramů čerstvého droždí, rozdrobeného
nebo 1 sáček instantního droždí - 1 špetka cukru
- 500 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 50 gramů lněných semínek
- 50 gramů slunečnicových semínek
- 1 čajová lžička soli
Avokádový dip
- 150 gramů tvarohu
- 50 gramů avokáda, na kousky
- 20 gramů medu
- 30 gramů hořčice
- 150 gramů feta sýru, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
Dokončení
- 150 gramů mrkve, nakrájené na tyčinky (5 cm)
- 150 gramů salátové okurky, nakrájené na tyčinky (5 cm)
- 300 gramů červených a žlutých paprik, nakrájených na tyčinky (5 cm)
- 150 gramů celeru, nakrájeného na tyčinky (5 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1889.9 kJ / 451.7 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 64.9 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 16.8 g
- Sodík
- 423.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborový chléb s rozmarýnem
3h 30 min
Ječná mouka
5 Min
Žitné bulky
12 Std.
Celozrnné housky
2h
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Rýnský tmavý chléb
1h 30min
Žitné placky
2h 10min
Roztíratelný sýr
1h
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30min
Špaldovo-mrkvový chléb
1h 40min
Celozrnné špaldové housky
35min
Jogurtové bulky se sezamem
1h 30min