
Zařízení & příslušenství
Ruský salát z červené řepy
Příprava 20min
Celkový 1hod. 10min
8 porcí
Suroviny
-
nakládaných okurek na kousky (3-4 cm)150 gramů
-
mrkve na kousky (3-4 cm)150 gramů
-
červené řepy čerstvé, na kousky (3-4 cm)350 gramů
-
vody500 gramů
-
brambor na malé kousky (cca 1 cm)250 gramů
-
hrášku, zeleného, mraženého100 gramů
-
kyselého zelí (volitelně)100 gramů
-
jarní cibulky najemno nakrájené50 gramů
-
větviček kopru plus extra na ozdobení2 - 3 snítku
-
oleje60 gramů
-
vinného octa, bílého (volitelně)20 gramů
-
soli, jemné1 čajová lžička
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
139 kcal /
583 kJ
Protein
3 g
Tuk
8 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recept
Česká republika
Česká republika