Ruský salát z červené řepy
TM5 TM6

Ruský salát z červené řepy

5.0 (11 hodnocení)

Suroviny

  • 150 gramů nakládaných okurek, na kousky (3-4 cm)
  • 150 gramů mrkve, na kousky (3-4 cm)
  • 350 gramů červené řepy, čerstvé, na kousky (3-4 cm)
  • 500 gramů vody
  • 250 gramů brambor, na malé kousky (cca 1 cm)
  • 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 100 gramů kyselého zelí (volitelně)
  • 50 gramů jarní cibulky, najemno nakrájené
  • 2 - 3 snítku větviček kopru, plus extra na ozdobení
  • 60 gramů oleje
  • 20 gramů vinného octa, bílého (volitelně)
  • 1 čajová lžička soli, jemné

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
583 kJ / 139 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
13 g
Tuk
8 g
Vláknina
3.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty