Ruský salát z červené řepy

Ruský salát z červené řepy

5.0 14 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
8 porcí

Suroviny

  • 150 gramů nakládaných okurek na kousky (3-4 cm)
  • 150 gramů mrkve na kousky (3-4 cm)
  • 350 gramů červené řepy čerstvé, na kousky (3-4 cm)
  • 500 gramů vody
  • 250 gramů brambor na malé kousky (cca 1 cm)
  • 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
  • 100 gramů kyselého zelí (volitelně)
  • 50 gramů jarní cibulky najemno nakrájené
  • 2 - 3 snítku větviček kopru plus extra na ozdobení
  • 60 gramů oleje
  • 20 gramů vinného octa, bílého (volitelně)
  • 1 čajová lžička soli, jemné

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 3 g
Kalorie 583 kJ / 139 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 3.3 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...