
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů nakládaných okurek na kousky (3-4 cm)
- 150 gramů mrkve na kousky (3-4 cm)
- 350 gramů červené řepy čerstvé, na kousky (3-4 cm)
- 500 gramů vody
- 250 gramů brambor na malé kousky (cca 1 cm)
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 100 gramů kyselého zelí (volitelně)
- 50 gramů jarní cibulky najemno nakrájené
- 2 - 3 snítku větviček kopru plus extra na ozdobení
- 60 gramů oleje
- 20 gramů vinného octa, bílého (volitelně)
- 1 čajová lžička soli, jemné
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 139 kcal / 583 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Žádné hodnocení
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40min
Okurková raita s mátou
25min
Kořeněná kukuřično-meruňková kaše
15min
Hummus z červené řepy
10min
Pohanková kaše s mákem a švestkami
15min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5min
Řecký zelný salát
2hod. 15min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min
Čočková polévka s rajčaty
2hod. 5min