Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- boter, voor de vorm
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g pijnboompitten
- 25 blaadjes verse basilicum
- 100 g olijfolie
- 3 eieren
- 150 g bloem, en iets meer voor de vorm
- 2 tl bakpoeder (1 zakje)
- 100 g melk
- 4 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 4 snuifjes vers gemalen peper, naar eigen smaak
- 150 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1183.6 kJ / 281.8 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 20.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zomerse pastasalade
30 min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 godz.
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min
Geraspte wortelsalade
10 min
Lookbrood met vegan kaas
Žádné hodnocení
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min
Rabarbertaart
55 min
Chocolade rijstpudding
1 godz. 5 min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min