
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta type farafalle
- 300 g wortelen in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
nebo 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien in dunne plakjes, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 411.5 kcal / 1721.5 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 19.6 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappelgratin
1hod. 10min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Zomerse pastasalade
30min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Žádné hodnocení
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Zoetzure vis met rijst
1hod. 5min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1hod. 20min
Kip in perziksaus
40min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Žádné hodnocení