Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
nebo 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Risotto met oesterzwam en champagne
35 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45 Min
Huzarensalade
25 Min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Žádné hodnocení
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1h 5min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min