Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
nebo 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Waterzooi van kip
1 Std.
Spaanse risotto
40 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nessuna valutazione
Half bolletje vanille en karamel
Nessuna valutazione
Groentencurry met rijst
Nessuna valutazione
Penne met tonijn
35 Min
Viscurry
35 Min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 Min