Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons
- 150 g de radis rouges
- 3 gousses d'ail
- 2 feuilles de laurier, déshydratées
- 1 brin de thym frais
- 1 brin de marjolaine fraîche
- 300 g de maïs sec mote (hominy)
- 2000 g d'eau
- 1200 g de viande de porc, désossée (cuisse, longe, côte)
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 200 g de laitue Romaine, hachée
- du citron vert, pour servir
- du piment Pequin sec, pour servir
- des toasts mexicains, pour servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 497 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sablés à l’ananas
Žádné hodnocení
Chili de bœuf et feta au citron
Žádné hodnocení
Gratin de pommes de terre
Žádné hodnocení
Huile d'olive au thym et vinaigre de framboise
504 Std.
Fromage à tartiner rustique à la bière, cumin et paprika
Žádné hodnocení
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Žádné hodnocení
Sabayon classique
15 min
Panna cotta aux asperges et magret de canard fumé
2h 45min
Soupe mystère
55min
Café à l'amande
25min
New York roll à la pistache
1h 30min
Donuts sushi
Žádné hodnocení