Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g d'oignons
- 150 g de radis rouges
- 3 gousses d'ail
- 2 feuilles de laurier, déshydratées
- 1 brin de thym frais
- 1 brin de marjolaine fraîche
- 300 g de maïs sec mote (hominy)
- 2000 g d'eau
- 1200 g de viande de porc, désossée (cuisse, longe, côte)
- 2 c. à café de sel
- 2 c. à café d'origan déshydraté
- 200 g de laitue Romaine, hachée
- du citron vert, pour servir
- du piment Pequin sec, pour servir
- des toasts mexicains, pour servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2087 kJ / 497 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Žádné hodnocení
Pain blanc vapeur
Žádné hodnocení
Lait de cajou et coco
10min
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Žádné hodnocení
Saumon en croûte au cresson
2 Std. 5 Min
Pizza fantôme
1 godz. 45 min
Filet de truite, crème de haricots cannellini
Žádné hodnocení
Faisselle de chèvre au pesto d'herbes sucré
1 Std. 15 Min
Pain Bannock
45 min
Haricots au chili cuits au four
Žádné hodnocení
Hummus aux petits pois et aux haricots blancs
25min
Steaks grillés avec sauce au poivre rouge
Žádné hodnocení