Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di peperoni rossi a strisce (5 mm)
- 230 g di funghi champignon a fettine (1 cm)
- 2 cucchiai di paprica, mediamente piccante
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 1 dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
- 600 g di carne di pollo, senza pelle, disossata, a listarelle
- 50 g di cetriolini sott'aceto, tagliati in tre nel senso della lunghezza, a fettine (5 mm)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di acqua
- 100 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1585 kJ / 377 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Gamberi in agrodolce
40min
Pollo con crema di verdure
50min
Pollo piccante allo zenzero
45min
Manzo alla Stroganoff
45min
Ras el hanout
15min
Spaghetti alla carbonara
30min
Fagottini di carne
3 Std.
Panini farciti al salmone e cavolo cinese
15min
Stufato di maiale alla greca
Žádné hodnocení
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 20min
Spezzatino alla zurighese
50min