Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di peperoni rossi a strisce (5 mm)
- 230 g di funghi champignon a fettine (1 cm)
- 2 cucchiai di paprica, mediamente piccante
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 1 dado di pollo per brodo (per 0.5 l)
- 600 g di carne di pollo, senza pelle, disossata, a listarelle
- 50 g di cetriolini sott'aceto, tagliati in tre nel senso della lunghezza, a fettine (5 mm)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- 3 cucchiai di acqua
- 100 g di panna acida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1585 kJ / 377 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Girelle alle noci e cannella
Žádné hodnocení
Magdalenas
1 godz.
Indian Butter Chicken veloce
45 Min
Curry di zucca
1 godz.
Chicken Teriyaki
45 Min
Hamburger con Coleslaw
40 min
Salsa all'aglio
10 Min
Torta di noci engadinese
1 Std. 15 Min
Zuppa di farina alla basileese
1 godz. 10 min
Curry indiano di verdure
1 godz. 10 min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Mousse al Toblerone®
3h 10min