Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 230 g leite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 30 g azeite
- 1 ovo
- 50 g açúcar
- 450 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 20 g azeite
- 250 g cebola cortada em quartos
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 30 g vinho branco
- 200 g queijo-creme
- 150 g queijo ralado (de preferência mozarela)
- 100 g presunto serrano
- 1 c. chá de mistura de ervas aromáticas secas
- 1 pitada de pimenta preta
- 1 ovo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2224.9 kJ / 531.8 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 875.6 mg
Alternativní recepty
Quiche de tomate, espinafres e ricota - TM6
1h 30min
Frango satay com pickles de legumes - TM5
Žádné hodnocení
Rösti suíço - TM6
9 Std.
Mini bolos de limão com cobertura de alecrim
1 Std. 15 Min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1h 45 min
Empadão enrolado
1h 30min
Tarteletes de cogumelos
35 min
Pão de batata
2 Std. 10 Min
Bola de bacon e tomate seco
50 min
"Arroz" de couve-flor com vegetais e molho de amendoim
40 min
Crepes com frango
1 Std. 35 Min
Queques de queijo feta e tomate cereja
40 min