Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
P/ pulverizar
- 200 g açúcar
- 1 c. chá de mistura de especiarias p/ speculoos (ver dica)
Massa
- 200 g bolacha speculoos partida em pedaços
- 70 g manteiga bem fria, cortada em cubos
- 20 - 30 bolachas speculoos inteiras
Recheio
- 1000 g queijo mascarpone
- 1 limão (raspa e sumo)
- 350 g crème fraîche
- 250 g creme de speculoos
- 100 g leite
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3036.5 kJ / 725.7 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 52.3 g
- Tuk
- 55 g
- Nasycený tuk
- 28.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 469.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de speculoos
15 Min
Carne de porco assada com legumes e Minestrone
1 Std.
Nougat estilo Montélimar
3 Std. 30 Min
Cheesecake de forno com caramelo e amêndoa
1 Std. 20 Min
Piquenique: Pães a vapor com frango asiático e bolo de coco molhadinho
3 Std. 30 Min
Trança recheada com coco
1h 45 min.
Trufa de chocolate
2 Std. 40 Min
Speculoos (Bolacha flamenga)
1 Std. 10 Min
Mistura de especiarias para speculoos
10 Min
Frango pizzaiola com massa fresca
30 Min
Picadinho madeirense
2 Std.
Bifes enrolados pizzaiola
1 Std. 10 Min