Kompatibilní verze
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en quatre
- 75 g de lardons fumés
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g de ricotta
- 760 g d'eau bouillante
-
350
g de pâtes sèches, type fusilli bucati corti (voir "Conseil(s)")
nebo 350 g de pâtes sèches, type penne - du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797 kJ / 426 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
One pot blé au bœuf et au paprika
35 Min
Riz au poulet et chorizo
35 Min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 Min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Purée de carottes et jambon aux herbes
30min