One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
TM6 TM5 TM31

One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta

3.2 ( 55 hodnocení )

Suroviny

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 75 g de lardons fumés
  • 250 g de champignons de Paris frais coupés en quatre
  • 150 g de ricotta
  • 760 g d'eau bouillante
  • 350 g de pâtes sèches, type fusilli bucati corti (voir "Conseil(s)")
    nebo 350 g de pâtes sèches, type penne
  • du sel
  • du poivre moulu
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
426 kcal / 1797 kJ
Protein
24 g
Tuk
11 g
Sacharidy
60 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty