Kompatibilní verze
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon, coupé en quatre
- 75 g de lardons fumés
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g de ricotta
- 760 g d'eau bouillante
-
350
g de pâtes sèches, type fusilli bucati corti (voir "Conseil(s)")
nebo 350 g de pâtes sèches, type penne - du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1797 kJ / 426 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 11 g
Alternativní recepty
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min
Mijoté de butternut au bœuf et aux nouilles
25 Min
Spaghetti au poulet, sauce crémeuse aux épinards
30 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 Min
Orecchiette au paprika fumé, sauce au bœuf
1h 15min
One pot blé au bœuf et au paprika
35min
One pot pasta aux légumes du soleil
30 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Pilaf de quinoa au poulet et carottes
25 Min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min