Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de sauce tomate cuisinée
- 50 g d'olives noires, grossièrement hachées
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre
- sel
- poivre moulu
- 4 pavés de cabillaud, sans peau
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 1000 g d'eau bouillante
- 250 g de riz basmati
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 3 brins de persil frais, équeutés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 969 kJ / 231 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Riz au poulet et chorizo
35min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40min
Papillotes de saumon, courgettes et riz
40min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
Papillote de merlan et semoule de légumes
25 min
Cabillaud vapeur au paprika, quinoa et courgettes
30 min
Poulet roulé aux herbes et petits pois aux lardons
50min
Saumon aux tomates séchées
30 min
Filet mignon à la provençale
55min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min