Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g uien
- 150 g radijs
- 3 teentjes knoflook
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm
- 1 takje verse marjolein
- 300 g gevriesdroogde maïs
- 2000 g water
- 1200 g varkensvlees (been, lende, rib)
- 2 tl zout
- 2 tl gedroogde oregano
- 200 g bindsla of Romeinse sla, gehakt
- limoen, om op te dienen
- gedroogde Pequin pepers, om op te dienen
- Mexicaanse tostada, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2087 kJ / 497 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Aardappel-wortel hapjes
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 min
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 min
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 godz. 30 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min