Kompatibilní verze
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g oliwy z oliwek
- 200 g migdałów, blanszowanych
- 4 ząbki czosnku
- 100 g białego chleba, bez skórki
- 600 - 700 g wody
- 20 - 25 g białego octu winnego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 8 - 10 jasnych winogron, przekrojonych na pół, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1980.4 kJ / 473.3 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 38.2 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1013.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adżika
40 min
Latte pieczarkowe
25 min
Cebulowe serniczki z ricotty z Varomy
1h
Karmelizowany por
20min
Zupa ogórkowa z szaszłykami z krewetek
35 min
Serniczki pistacjowe z mango
2h 30 min
Ananasowe paczuszki
1h
"Dżem" bekonowy
1h 20 min
Anchoiada
10min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1h 5 min
Ogórki po azjatycku (TM5)
1h 30min
"Flan" na zimno z bananami i ciastkami korzennymi
4 Std. 30 Min