Kompatibilní verze
Ajo blanco - andaluzyjska zimna zupa migdałowo-czosnkowa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 45 g oliwy z oliwek
- 200 g migdałów, blanszowanych
- 4 ząbki czosnku
- 100 g białego chleba, bez skórki
- 600 - 700 g wody
- 20 - 25 g białego octu winnego
- 1 ½ łyżeczki soli
- 8 - 10 jasnych winogron, przekrojonych na pół, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1980.4 kJ / 473.3 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 38.2 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 1013.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bliny z musem koperkowym i łososiem
1h 10 min
Arabska mieszanka przypraw
5 Min
Zupa selerowa aksamitna
25 min
Sebadas
45 min
Crumble po indyjsku
1 Std. 20 Min
Kokosowy chłodnik z awokado
15 Min
Anchoiada
10 Min
Kokosowy chłodnik z awokado i miętą
1 Std. 15 Min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2u. 20min
Fondue piwno-czosnkowo-serowe z krakersami
30 min
Gazpacho z malinami
1 Std. 15 Min
Zupa ogórkowa z szaszłykami z krewetek
35 min