Vegan croissants met notenvulling

Vegan croissants met notenvulling

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 10min.
12 porties

Suroviny

Vegan croissantdeeg
  • amandelmelk ongezoet
    220 g
  • olie
    40 g
  • suiker
    60 g
  • verse gist
    15 g
  • bloem
    450 g
  • zout
    1 snuifje
Notenvulling
  • ontpitte dadels
    60 g
  • notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)
    150 g
  • ahornsiroop
    20 g
  • vanillearoma
    ½ tl
Glazuur
  • suiker
    80 g
  • boter veganistisch
    2 tl
    2 tl margarine
  • amandelmelk ongezoet
    2 el
  • amandelmelk ongezoet, om te kleuren

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 30.4 mg
Protein 6.8 g
Kalorie 1325.9 kJ / 316.9 kcal
Tuk 11.1 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 1.7 g
Sacharidy 49.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...