Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vegan croissantdeeg
- 220 g amandelmelk, ongezoet
- 40 g olie
- 60 g suiker
- 15 g verse gist
- 450 g bloem
- 1 snuifje zout
Notenvulling
- 60 g ontpitte dadels
- 150 g notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)
- 20 g ahornsiroop
- ½ tl vanillearoma
Glazuur
- 80 g suiker
-
2
tl boter, veganistisch
nebo 2 tl margarine - 2 el amandelmelk, ongezoet
- amandelmelk, ongezoet, om te kleuren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1325.9 kJ / 316.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 49.1 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 30.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignon en spinazie lasagne
Nessuna valutazione
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Brownies van zoete aardappel
1 godz.
Zoete aardappel muffins met walnoten
1 godz.
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
Nessuna valutazione
Vegan hazelnoot chocopasta
20 min
Groenteflan
1h 35 min
Rode bieten smoothie bowl
Nessuna valutazione
Pistache en amandel filo spiraal
Nessuna valutazione
Dropijs
8h 30min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10 min