Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kruidenboter
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 takje verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 stengels verse dille, enkel de blaadjes
- 1 takje verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- 2 takjes verse bieslook, in stukken
- ½ tl zout (volitelně)
Flatbread
- 350 g volle yoghurt
- 350 g broodbloem, plus extra om te bestuiven
- 1 el bakpoeder
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koolsla
10min
Peren in rode wijn
3h 20min
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 min
Champagne en bessen trifle
3h 40 min.
Tzatziki
20 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Nessuna valutazione
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Kalkoenburgers
Nessuna valutazione
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min