Zařízení & příslušenství
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Příprava 10min.
Celkový 45min.
8 porties
Suroviny
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
158.2 mg
Protein
6.4 g
Kalorie
951.3 kJ /
227.4 kcal
Tuk
17.2 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegan kaas
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Pas d’évaluation
Chicago deep dish-pizza
Pas d’évaluation
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Met frambozen doordrenkte azijn
Pas d’évaluation
Crème anglaise
15min
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Caramel vanille bourbon saus
Pas d’évaluation
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Cijfertaart
Pas d’évaluation