Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porro, solo parte bianca
- 600 g di patate (4 patate piccole), sbucciate, tagliate se necessario a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di burro + q.b.
-
½
dado per brodo di pesce
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di panna da cucina
- 600 g di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. merluzzo, cernia) a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- 1 limone in spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1001 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo alla griglia con purè di patate
1 Std.
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 Std.
Polpettone zucca e spinaci
1 godz. 15 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 godz. 10 min
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30 min
Cannelloni alla zucca e provola
1 godz. 50 min
Frittata di agretti
1 Std.
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1h 30 min
Linguine allo scoglio
40 Min