Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di porro, solo parte bianca
- 600 g di patate (4 patate piccole), sbucciate, tagliate se necessario a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di burro + q.b.
-
½
dado per brodo di pesce
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di pesce - 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 300 g di panna da cucina
- 600 g di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. merluzzo, cernia) a fette (1 cm)
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata
- 1 limone in spicchi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 42 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1001 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé di pesce
1 Std.
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Crostata albero di Natale
1h 30min
Crostata salata multicolore
1 Std.
Rotolini di pollo e speck sottovuoto con purea di zucca
2u. 30min
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1h 10 min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std. 15 Min
Involtini di pollo con purè di patate dolci
1 Std.
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h