Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia

Tartare di pesce spada, melanzane e mentuccia

4.9 12 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
1 porzione

Suroviny

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di melanzane a dadini (2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di pesce spada fresco, a pezzi (vedere consigli)
  • 1 rametto di mentuccia le foglioline lavate
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • fette di pane tostato, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 36.6 g
Kalorie 2297 kJ / 549 kcal
Tuk 39.4 g
Vláknina 6.6 g
Nasycený tuk 140 g
Sacharidy 8.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...