Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pudding-Füllung
- 10 g Zitronenschale, fein abgerieben
- 120 g Zucker
- 50 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zu Bearbeiten
- 500 g Milch und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Butter zum Einfetten
Mürbeteig und Fertigstellung
- 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 130 g Zucker
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 1 Pck. Backpulver
- 70 g Pinienkerne
- Milch zum Bestreichen
- 20 g Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1502 kJ / 359 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 146 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta della nonna
3 Std. 50 Min
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Mallorquinischer Mandelkuchen
1 Std. 30 Min
Möhren-Pistazien-Kuchen
1 Std.
Schokoladen-Babka mit Pistazien
2 godz. 30 min
Aprikosen-Cheesecake
7h
Schoko-Orangen-Madeleines
1 Std. 10 Min
Crostata mit Vanillecreme
2 Std.
Nussecken-Tarte
4h 30min
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1 Std. 45 Min
Nusstarte mit Aprikosen
1 Std.
Pistazienkuchen
3h