
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 200 g Hartweizengrieß
- 1 TL Olivenöl
- 195 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
- 150 g Parmesan in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Frischkäse
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 ½ TL Minze, getrocknet, gehackt
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 60 g Wasser
- 60 g Rotwein, trocken
- 1 TL Kräuter der Provence
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 660 kcal / 2764 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 79 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelteig ohne Ei
1hod. 35min
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5hod.
Samosas mit Auberginen-Linsen-Bolognese
1hod. 30min
Slow Cooking Gua Bao
7hod.
Okonomiyaki
45min
Frühlingsrollen
2hod. 10min
Jiaozi
1hod. 30min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1hod. 15min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1hod.
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1hod.