Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 200 g Hartweizengrieß
- 1 TL Olivenöl
- 195 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Frischkäse
- 20 g Öl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 1 ½ TL Minze, getrocknet, gehackt
Tomatensauce und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g passierte Tomaten
- 60 g Wasser
- 60 g Rotwein, trocken
- 1 TL Kräuter der Provence
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2764 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1h 20min
Monkey-Bread-Auflauf für zwei
1h 45min
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1h 45min
Korean BBQ Poutine
4 godz. 30 min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Orientalische Fischfrikadellen mit Tomatensauce und Couscous
1 Std. 10 Min
Veganes Austernpilz-Schawarma
45min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1h
Jambalaya
30min
Maultaschen
2h 30min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min