Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cucharadita de mantequilla
- 350 g de harina de repostería
- 60 g de cacao puro en polvo
- 10 g de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de bicarbonato
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de azúcar
- 100 g de azúcar moreno
- 6 - 8 tiras de piel de naranja (sin nada de parte blanca)
- 300 g de calabacín en trozos de 4 cm
- 100 g de aceite de girasol
- 2 huevos
- 125 g de leche
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 125 g de pepitas de chocolate
Cobertura de chocolate
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 35 g de agua
- 35 g de mantequilla
- virutas de chocolate para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2746 kJ / 656 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 449.4 mg
Alternativní recepty
Bizcocho de manzana y canela
1 Std. 15 Min
Pastel de zanahoria y brócoli
1 Std. 10 Min
Cake de almendras con almíbar de azahar
1 Std. 10 Min
Trufas de avena y algarroba
15 min
Bocaditos de limón y almendra
5h 15 min
Bizcocho con dulce de membrillo
40 Min
Bundt cake de calabaza
1 Std. 30 Min
Bizcocho de aceite de oliva
40 Min
Bizcocho de calabaza sin gluten
2h 20 min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1 Std. 20 Min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1 Std. 30 Min
Galletas de avellana y chocolate
35min