![Pan de trigo, centeno y maíz Pan de trigo, centeno y maíz](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c503f321d39dd8f095d26efda4c6ee6/Derivates/3f2745653bbf3f181d221bad56814a02120b8575.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de miel
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 80 g de harina integral de centeno
- 80 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de maíz
- 10 g de sal
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 488.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Masa madre de centeno
96h 20 min
Panecillos artesanos
1h 30min
Cake de plátano con algarroba
1 Std. 45 Min
Pan blanco
3h 10 min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Pan de centeno y manteca
16h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Chapata con masa madre
17 Std.
Panecillos de zanahoria y semillas
15h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Carrot cake cookies
35 min