Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de miel
- 10 g de levadura prensada fresca
- 300 g de harina de fuerza
- 80 g de harina integral de centeno
- 80 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de maíz
- 10 g de sal
- 30 g de aceite de oliva (y algo más para pincelar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 46.7 g
- Tuk
- 4.9 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 488.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos de leche
4h 30min
Pan de molde con masa madre
16ωρ. 45 λεπτ.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan de trigo con masa madre
15u.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15u.
Pan rústico de higos y aceitunas
2 Std. 15 Min
Pan de aceitunas con masa madre
17h 45min
Pan gallego con masa madre
15ωρ. 30 λεπτ.
Pan integral con harina multicereales
3h 50min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min