Zařízení & příslušenství
韭菜炒带子
Příprava 15min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
带子 约8-10个,一切二200 克
-
韭菜 切段洗净沥干200 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
生抽15 克
-
料酒15 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1044.6 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
725 kJ /
173.5 kcal
Tuk
10.9 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
1.7 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
快手海鲜料理
10 recepty/-ů
Čína
Čína