Japansk yaki udon med kjøttdeig

Japansk yaki udon med kjøttdeig

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porsjoner

Suroviny

  • hvitløksfedd
    2
  • ingefær, fersk i tynne skiver (2 mm)
    10 g
  • sesamolje
    60 g
  • sukker
    20 g
  • riseddik
    1 ss
  • soyasaus
    40 g
  • rød paprika delt i strimler (ca. 5 cm x 1 cm)
    150 g
  • pak choy delt i biter (2-3 cm)
    200 g
  • rødløk delt i tynne skiver (0.5 cm)
    50 g
  • kjøttdeig feks. svin, okse, kylling, kalkun
    400 g
  • salt
    ½ ts
  • østerssaus
    20 g
  • udon nudler
    400 - 460 g
  • vårløk delt i tynne skiver (2 mm)
    20 g
  • sesamfrø, ristede
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 1348 mg
Protein 23.7 g
Kalorie 2694.8 kJ / 644.1 kcal
Tuk 37.8 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 10.1 g
Sacharidy 49.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše