Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ricotta all'arancia
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 250 g di ricotta fresca
- ½ arancia, il succo spremuto e filtrato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Sugo ai gamberoni
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 70 g di Cognac
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 258 mg
Alternativní recepty
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Risotto con fichi e speck
40min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Involtini di pesce spada all'arancia
45min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 Std. 30 Min
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1 Std.
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1 Std. 30 Min
Strüdel pere e cioccolato
1h 40min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min