Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ricotta all'arancia
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 250 g di ricotta fresca
- ½ arancia, il succo spremuto e filtrato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Sugo ai gamberoni
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 70 g di Cognac
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 258 mg
Alternativní recepty
Pasta agretti e ricotta
45min
Tagliolini al radicchio rosso
30 Min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 λεπτ.
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 Std.
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 Std. 30 Min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2 Std.
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.