Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 3 uova
Ripieno
- 350 g di provola piccante (vedere consigli), a pezzi
- 70 g di amaretti secchi
- 500 g di acqua
- 700 g di polpa di zucca, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 cucchiaio di pangrattato + q.b. (vedere consigli) (volitelně)
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 500 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2079 kJ / 496.8 kcal
- Protein
- 26.7 g
- Sacharidy
- 57.6 g
- Tuk
- 19.4 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 810.6 mg
Alternativní recepty
Soufflé di pesce
1h
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Polpette alla rucola
40min
Soufflè di tagliolini
1h 30min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Monte Cristo sandwich
4 Std. 30 Min
Crostata con datterini in agrodolce
2 godz. 10 min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3 Std. 30 Min
Salame di cioccolato al caffè
3 Std. 30 Min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 godz. 15 min
Lasagne zucca e salsiccia
2 Std.