
Zařízení & příslušenství
Fermented beetroot dip
Příprava 20min
Celkový 25hod.
660 g
Suroviny
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Nutriční hodnoty na 660 g
Kalorie
2137.1 kcal /
8976 kJ
Protein
41.3 g
Tuk
185.8 g
Sacharidy
72.1 g
Vláknina
23 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Perfect for Dipping
13 recept
Kanada
Kanada