Zařízení & příslušenství
Fermented beetroot dip
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
660 g
Suroviny
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 660 g
Protein
41.3 g
Kalorie
8976 kJ /
2137.1 kcal
Tuk
185.8 g
Vláknina
23 g
Sacharidy
72.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Perfect for Dipping
13 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolate Chip Cookies
50min.
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Žádné hodnocení
Red Velvet Waffle
20min.
Texas White Bean Salad
15min.
Pearl Barley and Chicken Salad
1hod.
No Starter Sourdough Bread
23hod.
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20min.
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min.
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min.
Butternut Queso (Matthew Kenney) Metric
5hod. 15min.
Piñata Cake
1hod. 40min.
Molten Lava Cake
45min.