Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

4.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 25hod.
660 g

Suroviny

Soaking
  • cashew nuts, raw (see Tip)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • water, filtered for soaking
Beetroot dip
  • beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
    500 g
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • probiotic capsules contents only (see Tip)
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 660 g

Protein 41.3 g
Kalorie 8976 kJ / 2137.1 kcal
Tuk 185.8 g
Vláknina 23 g
Sacharidy 72.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...