
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt to season
- black pepper, ground to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules contents only (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 660 g
- Kalorie
- 2137.1 kcal / 8976 kJ
- Protein
- 41.3 g
- Tuk
- 185.8 g
- Sacharidy
- 72.1 g
- Vláknina
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Browned lamb mince
20min
Gluten free focaccia bread
1hod.
Eggs Benedict and corn muffins
1hod. 15min
Sauerkraut
12hod. 15min
Banana bread (Diabetes)
1hod. 15min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25min
Boiled Eggs
20min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5hod.
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29hod. 45min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Plant-based béchamel sauce
10min
Agedashi tofu
30min