![Fermented beetroot dip Fermented beetroot dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/76d38d92-1a91-478c-a28f-98bf2c7f010b/Derivates/333f5e50-5cf7-4653-9bc6-92ffdaf17f3c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)
- Nutriční hodnoty
- na 660 g
- Kalorie
- 8976 kJ / 2137.1 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Sacharidy
- 72.1 g
- Tuk
- 185.8 g
- Vláknina
- 23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55min
Shredded Lettuce
Žádné hodnocení
Cauliflower Mash
25 Min
Potato Cup Frittata
1h
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Žádné hodnocení
Overnight Chocolate Chia Pudding
8h
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Spiked Hot Chocolate
15 min
Tapenade
10min