
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 250 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
Verza
- 200 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 300 g di cavolo verza a strisce (1 cm)
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di mezza panna
- 3 l di acqua
-
150
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch) a fette, a strisce (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 869 kcal / 3623 kJ
- Protein
- 47 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 77 g
Alternativní recepty
Brodo di verdure per fondue chinoise
45min
Grittibänz dolci
2hod. 15min
Asparagi con salsa tartara al quark
50min
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1hod.
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40min
Brodo vegetale in polvere
Žádné hodnocení
Tortillas Tex Mex con carne di maiale
1hod. 20min
Biscotti milanesini
3hod.
Vellutata di pomodoro
10min
Hummus alla barbabietola
10min
Pannacotta con composta di ananas
Žádné hodnocení
Zuppa Tom Kha Gai
35min