Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 250 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
Verza
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 300 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di mezza panna
- 3 l di acqua
-
150
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Polenta ai porri con topping di castagne
Žádné hodnocení
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Quiche di asparagi
1 Std.
Zuppa di riso
50 Min
Salsa bernese
20 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Zuppa di zucca
35 Min