Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 250 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
Verza
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 300 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di mezza panna
- 3 l di acqua
-
150
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Bistecca di collo di maiale con burro all’aglio e pomodoro
Žádné hodnocení
Muffin di mela e limone al vapore
1h 5min
Toffee al caramello salato
1h 45min
Curry di zucca
1h
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2h 20min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Zabaione
15min
Läckerli di Basilea
1h 10min
Fonduta moitié-moitié
Žádné hodnocení
Mousse al Toblerone®
3ωρ. 10 λεπτ.