Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di formaggio di montagna (formaggio di montagna dei Grigioni piccante), a pezzi (2 cm)
Impasto
- 250 g di farina di grano saraceno
- 150 g di farina
- 100 g di acqua
- 100 g di latte
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale
Verza
- 200 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 300 g di cavolo verza, a strisce (1 cm)
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 250 g di mezza panna
- 3 l di acqua
-
150
g carne secca svizzera (Bündner Fleisch), a fette, a strisce (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3623 kJ / 869 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Rösti alla bernese
40min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Vellutata di piselli
40min
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Spätzle al formaggio
1h 10min
Zuppa di riso
50min